zzp | vof | eenmanszaak

Wat is de werkwijze van zegmaarfrank?

Werkwijze

 

Boekhouden/ aangifte omzetbelasting, doe je zo!
Begrijp je niet hoe dat werkt met balans en winst- en verliesrekening? En vergeet je elke keer welke boxen er zijn bij de inkomstenbelasting? Geen paniek, ik (Frank Overgoor) leg het je allemaal uit. We kunnen samen een planning maken voor een aantal afspraken en dan nemen we de belangrijkste zaken met elkaar door. Als eigenaar van een accountantskantoor (14 jaar) was het coachen van medewerkers voor mij dagelijkse kost, dus een goede kans dat het me ook bij jou lukt de juiste snaar te raken.
Na een tijdje heb je een goede werkwijze gevonden, doe je zelf je BTW aangifte en is je administratie up to date! En kun je de ondernemers in je omgeving uitleggen hoe het zit …

Hoe
Wat mij betreft kun je beter rechtstreeks met elkaar communiceren (gesprek, skypen, email etc) dan dat ik diverse technische verhalen schriftelijk met je deel. Iedereen heeft zijn eigen snelheid en aanleg om te leren. Daar houd ik rekening  mee. Boekhouden doe je zo!  Dat werkt dus voor iedereen anders. Jij stelt de vragen en hebt zelf in de hand in welk tempo het proces verloopt.
Soms snel, soms traag. Daar werken we samen aan. Ook als je alleen een adviseur zoekt voor support en ondersteuning kun je bij mij terecht. Het is inspirerend om te werken met iemand die zorg heeft voor zijn administratie. Maar als je er helemaal geen zin in hebt (of geen aanleg), is het ook goed. Jij vraagt en ik draai! Het resultaat is is altijd zo dat de administratie en dergelijke, tijdig op orde is.

Online
Ik heb veel ervaring met boekhouden en fiscale zaken. En een heldere werkwijze. Door een goede planning en tijdige schriftelijke en mondelinge verzoeken, weet je wat en wanneer er iets moet gebeuren. En er wordt met je meegedacht. Een online gevoerde administratie kan een goede basis vormen voor samenwerking. Zodat ik als adviseur en jij als ondernemer op elke moment inzage hebt in de administratie. Je kunt gebruik maken van een goedkoop programma waarmee je al voor €15 in de maand alles kan bijhouden. Dan werken we op een flexibele en zeer kosten efficiënte wijze omdat er geen sprake is van  hoge kantoorkosten en onnodige ingewikkelde automatisering.

Kunnen we iets voor je betekenen?

Share This