zzp | vof | eenmanszaak

Welke diensten biedt zegmaarfrank aan?

Kosten laag en kwaliteit hoog!

De laatste tijd krijg ik steeds meer plezier in mijn werk. Wat is er beter dan blije gezichten van klanten zien? Ook jij kan plezier hebben in het bijhouden van je administratie! En je weet dat je het niet allemaal alleen hoeft te doen. Ik kies voor samenwerking tussen klant en boekhouder.

Je kunt een abonnement nemen op het door mij voorgestelde online boekhoudpakket. Daarmee kan je zelf verkoopfacturen aanmaken, de mutaties van de bank uploaden en de administratie bijhouden. Inmiddels heb ik diverse ondernemers in dit proces mogen begeleiden.

Het programma maakt het ook mogelijk om kostenfacturen digitaal (via email of smartphone of upload van de harde schijf) aan de boeking te ‘hangen’. Daarmee bereik je een papierloze manier van werken. Alle informatie overzichtelijk bij elkaar.

En dat voor € 15,= per maand (excl BTW). Neem je het abonnement via mij af dan betaal je nog maar €11,50 per maand. Hoef je geen verkoopfacturen te maken dan is het  maandelijkse tarief € 6,=.

Ik zorg er voor dat de administratie netjes wordt ingericht. En ben natuurlijk beschikbaar voor de vele vragen die er, met name in het begin, zullen  leven. En indien gewenst, neem ik meer of mindere administratieve taken over. Dat gebeurt op abonnementenbasis, dus een vast bedrag per maand. De hoogte van het maandelijkse bedrag hangt af van de complexiteit van de administratie en wie welke taken voor zijn rekening neemt .

Het abonnement is geheel dekkend. Dus ook de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting en het opmaken van de jaarrekening maken daar deel van uit. De maandelijkse tarieven variëren van € 50,= tot € 100,= (excl. BTW) voor een doorsnee zzp’er .

Na afloop van elk boekjaar zal een jaarrekening worden opgemaakt. De jaarrekening is vooral nodig om de aangifte inkomstenbelasting te kunnen doen. Neem je personeel in dienst, dan kan ik je ondersteunen. Maar mijn functie is meer dan een uitvoerder van allerlei wettelijk verplichte activiteiten. Ik ben ook je vertrouwenspersoon en adviseur bij situaties waar een ondernemer nu eenmaal voor komt te staan.

Ik denk met je mee over bijvoorbeeld:

  • Het aanvragen van een financiering bij de bank
  • Veranderen van rechtsvorm
  • Conflicten met partners, mediation.
  • Overnames

En er zijn nog veel meer kwesties waar je als ondernemer tegen aan zal lopen. Met de opgedane ervaring in de afgelopen 25 jaar is de kans groot dat we je nuttig kunnen ondersteunen.

Heb je een besloten vennootschap (BV)? Ook dan kan je zeker bij ons terecht. Ga naar de pagina.

kan ik iets voor je betekenen?

Share This