salarisadministratie

en natuurlijk online!

Salarisadministratie kun je aan mij overlaten.

Het gaat goed met de onderneming. De omzet stijgt en het te verrichten werk neemt toe. Het wordt tijd om personeel in dienst te gaan nemen. Maar ja, hoe doe  je dat in dit land met zoveel regelgeving wat betreft het verstrekken van een vergoeding aan het personeel.

Gelukkig kun je de salarisadministratie ook aan mij uitbesteden. Ik werk met een zeer professioneel programma, dat optimaal gebruik maakt van de mogelijkheden online. Dus alle beschikbare informatie is automatisch ook beschikbaar voor jou.

Het programma maakt het mogelijk om samen te werken. Bijvoorbeeld het doorgeven van mutaties kan in verregaande mate geoptimaliseerd worden. Er is sprake van een goedkope manier van werken en de kosten van de loonstroken zijn niet hoog. Een betaalbare salarisadministratie in de omgeving van Amsterdam en Diemen. Dus ook bij deze werkzaamheden: goedkoop met hoge kwaliteit!

En natuurlijk adviseer ik je onder andere bij ontslagprocedures, ziekte werknemers en pensioenvoorzieningen.

Dit onderdeel moet je echt uitbesteden. Maar het is wel zo efficiënt om te bewaken dat er een goede afstemming is tussen de financiele en de salarisadministratie. Mijn advies: werk samen met een boekhouder die beide onderdelen goed beheerst.

 

stel je vraag

Share This