besloten vennootschap

Maatwerk, dus niet iedereen dezelfde werkwijze!

Werkwijze

Zegmaarfrank heeft veel ervaring met boekhouden en fiscale zaken. En we hebben een heldere werkwijze. Door een goede planning en tijdige schriftelijke en mondelinge verzoeken van onze zijde, weet de ondernemer wat en wanneer er iets moet gebeuren. En we denken met je mee.

Ondernemers zijn niet gelijk. Daar houden we rekening mee. Wij vullen met onze werkzaamheden aan wat nodig is. Soms weinig, soms veel. Daar werken we samen aan. Ook als je alleen een adviseur zoekt voor support en ondersteuning kun je bij ons terecht. Het is inspirerend om te werken met een ondernemer die zorg heeft voor zijn administratie.

Een online gevoerde administratie kan een goede basis vormen voor samenwerking. Zodat wij als adviseur en jij als ondernemer op elke moment inzage hebben in de administratie.

Zegmaarfrank werkt op een flexibele en zeer kosten efficiënte wijze omdat we geen hoge kantoorkosten hebben en geen onnodige ingewikkelde automatisering.

 

Ik ken Frank ruim 14 jaar. Hij heeft tot medio 2011 mijn belastingen gedaan. Hij heeft verstand van zijn vak en heeft mij geholpen met de ontwikkeling van mijn bedrijf. Daarnaast is hij ook nog een fijne vent 🙂

Norman Sedney

eigenaar, Sedney Grafisch Buro

Share This